venerdì 8 giugno 2018

Dolci al cucchiaio. Crumble


Dolci al cucchiaio. Prima di tutto tre raccolte: con la Frutta, con il Cioccolato, Di tutto un po'. Poi le le creme e i budini medio orientali: Balouza, Muhallabia, Gelo. Poi la famiglia delle Zuppe inglesi, con qualcosa da inzuppare in un liquore più della crema o della frutta. Quindi i Crumble (li trovate qui) e le Pie, dove c'è una teglia, della frutta e un coperchio di pasta, bricioloso per i primi, liscio per le seconde.

Origin of Apple Crumble
Apple Crumble is known to have originated in Britain during World War II. The history says that, the Apple Crumble recipes were invented to replace the more extravagant apple pie recipes. But it was not until 1924 that this dish found a mention in print. Over the years, this dish has gained in popularity and today has become a customary preparation mostly during the Fall, when apples are available in plenty. Though apples are most commonly used to make fruit crumbles, pears, peaches and berries are good substitutes.

Da ifood.tv


Apple crumble


Crumble con le albicocche caramellate



Nessun commento:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...